Франчайзинг

ЕРА България е част от международната франчайзингова система на ERA

ЕРА България е част от международната франчайзингова система на ERA

ЕРА България е част от международната франчайзингова система на ERA, която предлага франчайзинг услуги на български фирми за създаване, развитие и управление на бизнес в областта на недвижимите имоти. От своя страна ERA Агенциите предлагат на своите клиенти професионални услуги при покупка, продажба или наем на имоти в градовете София, Варна, Бургас, Поморие и Благоевград.

Франчайз по учебник

ERA е водеща световна франчайз верига за предоставяне на уникални брокерски услуги при продажба на жилищни имоти. Мрежата на ERA по света включва около 33 000 консултанта и приблизително 2 300 офиси в САЩ и 34 страни по света. ЕРА Европа е представена в 13 държави с над 1100 офиса и над 6 000 консултанта.

Франчайз моделът предоставя ползването на ERA Интегрирана маркетингова система на работа на самостоятелни агенции за недвижими имоти, подкрепа и обучение за прилагане в практиката на услугите и технохолична подкрепа.

Успехът на франчайз моделът е изграден на 45 годишната експертиза на ERA в консултантския бизнес с недвижими имоти.

Този модел е съобразен и адаптиран към местните условия на всяка държава.

Историческият и международен мащаб на ERA е гаранция за стабилност и растеж за всеки бъдещ франчайзополучател, инвестирал в дългосрочен бизнес модел.

Членството в семейството на ЕРА Недвижими имоти означава присъединяване към кръга на избраните брокери на недвижими имоти и възможност за бързо развитие.

ЕРА България е част от международната франчайзингова система на ERA, която предлага франчайзинг услуги на български фирми за създаване, развитие и управление на бизнес в областта на недвижимите имоти. През своите първи 10 години, ЕРА България преболедува

своите „детски болести“, преодоля успешно тежката международна финансова криза и днес е с 21 офиса в градовете София, Варна, Бургас, Поморие и Благоевград. Офиси, в които работят почтени и открити хора, с желание за успех, професионалисти, които имат високи цели, работят по правила и дават всичко от себе си за своите клиенти!

За повече информация и условия за присъединяване към мрежата на ERA, моля свържете се с нас като попълните формата или на info@era.bg

Екип на ЕРА България Франчайз

Теодора Димитрова
  • Председател на СД
0888 258 394 [javascript protected email address]
Магдалена Шаранкова
  • Мениджър бизнес развитие
0888 324 939 [javascript protected email address]
Владимир Борисов
  • Мениджър бизнес развитие
0884 509 884 [javascript protected email address]

Форма за контакт

За контакт

телефон 0885 74 74 64
имейл info@era.bg

адрес

Варна, 9000, ул. Моис Леви 28, ет. 3, оф. 5