Свободни работни места

 • Ние сме ERA® SofiaTrend - ако имаш желание да бъдеш себе си, то тази професия е за теб! Ела при нас и ще ти помогнем да разкриеш своя потенциал!

  Търсим амбицирани, всеотдайни, енергични, коректни и позитивно настроени нови ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0896 838 669mtargovska@era.bg
 • Ние сме ЕРА Лайф и при нас има свободни позиции за усмихнати и позитивни хора!

  Ако сте комуникативни и обичате да работите с хора, енергични сте, коректни, обичате да печелите пари - ние бихме искали да се присъедините към ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0888 74 99 11life@era.bg
 • НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НА НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ ВСИЧКО, КАКВОТО ТРЯБВА, ЗА ДА СА УСПЕШНИ.

  КУРС НА ОБУЧЕНИЕ Тъй като никой не е роден научен, обучението е първата стъпка към успешна кариера.Предлагаме на нашите консултанти професионално ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0885 74 73 78rdimitrova@era.bg
 • Във връзка с развитие на дейността и отваряне на офис, EРA Контакт търси да назначи за своя търговски екип нови членове с желание за личностно и професионално развитие, проактивни и динамични личности, ориентирани към постигане ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0889 300 155pdimitrova@era.bg
 • ЕРА (ERA – Electronic Realty Associates) е международна фирма, която присъства в много страни в света и работи на принципа на франчайз. Това е европейският лидер на пазара с повече от 1100 търговски агенции за недвижими имоти.Във ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0877 499 665katanasov@era.bg
 • Ако Ви харесва комуникацията с хора!Ако се стремите към дългосрочно и перспективно развитие!Ако сте амбициозна личност и работата в екип Ви допада!Ако високите резултати са Вашата цел!

  Ние Ви предлагаме:- Динамична работа ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0882 17 70 70pavlovo@era.bg
 • Независимо дали сега започвате своята кариера, дали обмисляте промяна в тази посока или просто искате да се развивате в областта на недвижимите имоти, ние от ЕРА Прима ще Ви помогнем да постигнете целите си и да направите следващата ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0894 884 484prima@era.bg
 • Във връзка с разширяване на дейността си ERA TERA търси нови членове на екипа си в отдел ”ПРОДАЖБИ”.За кандидатите не се изисква стаж по специалността и НЯМА ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ. Назначените кандидати се обучават по специалната ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0883 550 506dpetkov@era.bg
 • Ние сме ЕРА Черно Море и при нас има свободни позиции за успешни и комуникативни хора!

  Ако обичате да работите с хора, енергични сте и имате интерес към сферата на недвижимите имоти, ще се радваме да се срещнем с Вас!

  ЕРА ...

  Моля, свържете се с нас на:
  0988 913 925chernomore@era.bg

За ЕРА България

Основана през 1971 г. в Съединените щати, ERA (Electronic Realty Associates) присъства в 39 страни, от които 17 в Европа.

В мрежата на ЕРА България  работят повече от 200 професионално подготвени консултанти недвижими имоти.

Секторът на недвижимите имоти се променя бързо, както и начините, по които клиентите подхождат към покупка или продажба на жилища.

Ето само няколко от програмите на ERA Недвижими имоти, които ни правят различни от конкурентите в България:

• Една силна световна култура на сътрудничество и обмен на знания

• Иновативни програми като ERA® Експертен доклад, ERA® Магични 25

• 10-седмична програма за въвеждане на начинаещи консултанти недвижими имоти

КариЕРА с ЕРА

Ние сме международна професионална мрежа от агенции и консултанти недвижими имоти ERA  - основана на сътрудничество, споделянето на знания и вдъхновена от иновациите.

С местните знания и глобалната визия, ние добавяме моменти на истинска стойност на всеки етап от процеса на закупуване на жилище и продажбата на недвижими имоти!

За да научите повече за тайните на успеха на една по-интелигентна общност от консултанти и агенции на ERA® Недвижими имоти посетете нашите Вечери на КариЕРАта.

ЕРА Академия

Очакванията на потребителите сега са по-големи от всякога. Те искат най-компетентния и опитен консултант, актуални данни за пазара на недвижими имоти, искат бързо да получат информация и комуникация.

В допълнение, трябва да сте пазарен експерт, да владеете преговорите и имате познания за дома.

Така както очакванията на потребителите се покачват постоянно, така и нараства отговорността за подобряване на вашите умения и знания за професията.

Искате ли да бъдете най-компетенния и опитен консултант, който осигурява най-високо…

Повече за франчайз политиката на ЕРА

Бивши служители, директори или мениджъри на дружества, предприемачи, търговци или собственици на малки агенции за недвижими имоти, ERA мениджърите са професионалисти от всички съсловия. Сподели страстта си към бизнеса с недвижими имоти в рамките на ERA мрежата и ще развиеш предприемаческия си дух.
ERA Системата за резултати гарантира дългосрочно устойчив растеж на бизнеса. Привлечен от възможността за доходна дейност, кандидатът трябва да съчетава силен управленски потенциал и търговски нюх.
Страстта и желанието да допринасяме за продажбата на недвижими имоти и да придружаваме всеки клиент до новия му дом е част от културата на ERA мрежата в световен мащаб.


Повече за кадровата политика на ЕРА