Свободни работни места

Стани един от нас

Ана Станчева
Димитър Желязков
Магдалена Андонова
Александър Менгов
Татяна Черелова
Ели Георгиева
Валентина Цончева

Днес много от нас губят работата си, но печелят нови възможности. В кризата, в която сме всички, ние от ЕРА Недвижими имоти виждаме шанс да се усъвършенстваме и подготвим за това, което следва. Можеш да си седиш вкъщи и да не правиш нищо, но можеш и да се обучаваш дистанционно на новата си професия. Бизнесът с недвижими имоти е най-големия световен бизнес, по-голям от оборота на борсите, стоковите и валутните пазари. Затова и в момента ние откриваме нови работни места и приветстваме хора в затруднение от други браншове. Свържи се с нас и ние можем безплатно да те подготвим за Консултант недвижими имоти.

Всеки край е ново начало – тръгни по нов път днес!

 

Ние сме ЕРА Недвижими имоти – част от голямото семейство на ERA Real Estate,

 

една от водещите световни франчайз мрежи за предоставяне на услуги при продажба, отдаване под наем и финансиране покупката на жилищни имоти!

С 50 години глобално присъствие и 15 години местен опит, със своите над 30 офиса, благодарение на доказаната и устояла в години на кризи и спадове Система на работа - нашите добре обучени и професионално подготвени ЕРА консултанти са на разположение на своите клиенти, предлагайки им услуги на световно ниво.

В най-големия световен бизнес – този с недвижимите имоти, възнаграждението е обвързано с резултата и е на процент. Много хора смятат, че заплатата им дава сигурност, но заплатите първо имат таван и второ не е сигурно колко дълго ще ги получаваш. Нашата система за възнаграждение и кариерно развитие осигурява на всеки справедливо заплащане по нарастваща схема и възможност за растеж в кариерата.

В ЕРА работим с водещи ИТ технологии и по стандарти, които гарантират сигурни резултати както на начинаещите в професията, така и на брокерите с голям опит. С нашите 5-дневни обучения за начинаещи, 10-седмична програма за въвеждане на нови консултанти, над 150 часа собствени видео обучения, всекидневни тренинги и ролеви игри, с подкрепата на своите мениджъри и множеството мотивационни инициативи и съревнования, които в ЕРА непрестанно организираме – всеки от нашите консултанти има възможност „да надскочи себе си“ и да стане „ЕРА Шампион“ по резултати!

 

ЕРА е работното място на над 300 консултанти.... и всички ние сме различни!

 

Някои си търсят ново предизвикателство, след като са работили за бизнес, който днес има затруднения.

Други са млади, амбициозни и без предишен опит в бизнеса. Със здрава работа и системата ни за кариерното развитие един ден могат да създадат собствен екип, а и самите те се развиват бързо. Имат предимството да общуват с лекота с новите поколения и използват технологиите в своя полза.

Трети имат две или повече деца и успяват да се грижат за тях пълноценно, заради възможността да управляват времето и ангажиментите си сами.

Четвърти са с по-голям житейски опит и за нас това е предимство, защото над 60% от клиентите-продавачи са на 50+ години. Тяхното доверие може да бъде спечелено по-лесно, ако разпознаят опита на консултанта срещу тях.

Пети са опитали да развият собствен бизнес с имоти, но са срещали трудности. След присъединяването си към ЕРА те са преминали през над 60 часа обучения и тренинги, използвали са нашите практики за успех и са престанали да вършат всичко сами. ЕРА е международна компания, в която за рекламата, подготовката на документите за сделките, както и за правните казуси има готови материали и стандарти.

Но всички ни обединява стремежът да бъдем добри хора, да се развиваме, да увеличаваме доходите си и заедно, #TOGETH.ERA да преследваме мечтите си!

В EРA имаме място и за твоята история. И заедно ще я градим и разказваме с годините. :)

Кандидатствай за консултант недвижими имоти при нас!
Форма за кандидатстване

Стъпките за подбор в ЕРА са следните:

  1. Кандидатстване чрез формата по-долу
  2. Представяне на възможностите за работа в ЕРА и попълване на личностни тестове
  3. Задание за самоподготовка от ЕРА
  4. Индивидуално интервю с одобрените кандидати с представяне резултата от заданието
  5. Пробен ден