Франчайзинг

ШЕСТ ЗДРАВИ ОСНОВИ НА Франчайз СИСТЕМАТА ЕРА: Експанзия, образование, маркетинг, продукти и услуги, технология, организация

ЕКСПАНЗИЯ

Последователна в световната си експанзия EРА е вече и с 10-годишна дейност в България. Откриването на бизнес таланти е основен стратегически проект на марката и е ключът към успеха на ЕРА. Нашата програма за откриване на талантливи лидери стартира вече и в градовете Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Перник, Кюстендил, Банско, Разлог, Бяла, Обзор, Балчик, Шумен, Добрич, Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Созопол, Сливен, Пазарджик, Хасково, Благоевград, Велинград и Кърджали.  Приоритетна пазарна територия за развитие остава град София и градовете, в които вече е представена ERA - Варна и Бургас. С този проект ние не само даваме изключителна възможност за летящ старт на предприемачите, ние създаваме успешни лидери за подражание! 

ОБРАЗОВАНИЕ

Въвеждането в професията и бизнеса е първата стъпка към създаването на успешен екип. Собствениците на ERA агенции получават специализирано обучение за продажби на недвижими имоти, развитие на екипи, управление и модерни технологии с най-високо качество. 

В допълнение към обучението в „класната стая”, екипът на ЕРА от бизнес консултанти осигурява постоянна помощ и наблюдение на всяка ЕРА агенция, за да се гарантира нейната печалба и правилното изпълнение на системата на работа. Дисциплината, бизнес опита и мотивацията, предадени от бизнес консултантите на ЕРА, са истинско конкурентно предимство.

МАРКЕТИНГ

Нашата маркетинг стратегия има максимално разпространение на уникалните ни оферти за продажба в цялата страна чрез списанието ЕРА Селекция, във фронт-офисите на всички агенции, както и в интернет на най-модерната страница за недвижими имоти в България. Нашият маркетинг е про-активен, традиционен и локален, но също чрез дигиталните медии, ERA е една модерна машина за продажба на жилища винаги близо до Вас.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

ЕРА Агенциите без ограничения достигат до качествени оферти за продажба, клиенти, продукти и добри бизнес партньори. EРA Агенции имат достъп до един от големите портфейли с недвижими имоти в България с над 5,000 имота за продажба и над 10,000 нови клиенти-купувачи на имоти годишно. В допълнение на национално ниво има подписани споразумения с големите кредитни институции, което дава достъп на всички ЕРА Агенции до най-добрите продукти за финансиране на сделки с недвижими имоти. 

ТЕХНОЛОГИЯ

Информационната Системата Impero-ERA е най-модерната и пълна база за управление на бизнес с недвижими имоти в България. Разработена е в подкрепа на всяка стъпка от системата на продажбите на ERA, обучението, управлението на екипа, управлението на клиентите, офертите за продажба, маркетинговите кампании, отчитането и анализа на резултатите. Сайтът на ЕРА България е най-модерната дигитална търсачка за недвижими имоти: с интелигентно търсене, търсене по карта и напълно интегрирана със социалните мрежи. ЕРА Недвижими имоти е модерна машина, която не спира! 

ОРГАНИЗАЦИЯ

Постигането на успех е по-лесно, когато имате зад гърба си голямата мрежа. ЕРА мрежата е отлично организирана, за да осигури достъп до най-добрите бизнес възможности, прилагането на най-добрите бизнес стратегии и привилегията за всички членове от икономиите в мащаба. Само една голяма компания е в състояние да предостави толкова много предимства.

ЕКИПЪТ

Успехът на ЕРА е резултат от работата в екип. Системата на ЕРА насърчава сътрудничеството между всички служители и различните ЕРА агенции. Отборният дух е жив в EРА и съчетава несломима воля за победа и разбирането, че пътят към успеха е работата в екип. Няма друг такъв отбор като ЕРА.

БИЗНЕСЪТ

Ние всички сме предприемачи и знаем, че печалбата на дружеството е толкова важна, колкото и обемът на продажбите. В ЕРА имаме за цел да изградим  най-печелившия бизнес модел в недвижимите имоти във всяка една ЕРА Агенция в България. Всеки ЕРА офис е с независимо управление и собственост.

Сега вече знаете причините, които правят бизнес модела на ERA франчайзинг пример за лидерство и предприемачеството в България. Ние можем само да си зададем въпроса: 


Готови ли сте да създадете собствен бизнес с ERA и да стигнете до върха? Ако е така, да запретнем ръкавите на амбицията и да поговорим!

Екип на Франчайзинг

Ако искате да научите как да създадете Вашата EРA Агенция, попълнете тази форма и скоро ще се свържем с Вас
За контакт
телефон0888 258 394
имейлinfo@era.bg

адрес

Варна, 9000, ул. Моис Леви 28,
ет. 3, оф. 5

 

София, бул. Гоце Делчев 48,
ет.1, оф. 2