Франчайзинг

ERA е водещa световна франчайзингова система за предоставяне на услуги на пазара за жилищни имоти.

ИСТОРИЯ НА ЕРА

1971 ERA е основана в САЩ като електронен офис за недвижими имоти

1979 ERA е представена във всички 50 щата на САЩ

1981 ERA става международна компания с отварянето на ERA Япония

1993 ERA става първата мрежа за жилищни имоти в Европа

2006 ERA вече е и в България

2020 ERA развива дейност на 17 Европейски пазари и общо 39 страни в света.


ЗАЩО ЕРА?

РАЗПОЗНАВАЕМОСТ НА БРАНДА

50 години опит в глобален мащаб и 15 години на местния пазар. ЕРА има 2 238 офиса в 39 страни по цял свят, представена е в 17 европейски държави, сред които и България със своите над 30 офиса и над 300 служители. Всеки ЕРА офис е с независимо управление и собственост, но следваме единна Система на работа.

ОБУЧЕНИЕ

Създаването на работещ и успешен екип е фокус на нашите бизнес консултанти. Това се случва чрез обучения в зала, ролеви игри, наблюдение и участие в срещи с реални клиенти, както и видео обучения, които са достъпни чрез специално изградена интернет платформа.

МАРКЕТИНГ

Той е про-активен, локален и дигитален. Ще Ви разкажем повече в лична среща. Последвайте ни във FacebookInstagram и YouTube, LinkedIn

УСЛУГИ

Ние предоставяме на клиентите си както помощ при сделки с имоти – продажба, покупка, отдаване или наемане на имот, така и при нужда от финансиране, защото ЕРА България АД е една от малкото фирми за недвижими имоти, отговарящи на условията и изискванията на влезлия в сила през 2016 г. Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители - вписана в Регистъра на кредитните посредници при БНБ с № BCI000024.

ТЕХНОЛОГИИ

Софтуерната ни системата е модерна и пълна база за управление на бизнес с имоти. Разработена е в подкрепа на всяка стъпка от системата на продажбите на EРA, обучението, управлението на екипа, управлението на клиенти, офертите за продажба, маркетинговите кампании, отчитането и анализа на резултатите. Сайтът на ЕРА България е дигитална търсачка за недвижими имоти с търсене по карта и напълно интегрирана със социалните мрежи.  Тук може да откриете не само актуални оферти, но и да получите информация от блога ни, да изберете вашия кредитен консултант, да разберете как да започнете своята нова кариЕРА или да станете собственик на ЕРА офис.

ОРГАНИЗАЦИЯ

Постигането на успех е по-лесно, когато имате зад гърба си голяма мрежа! В ЕРА тя е отлично организирана, за да Ви осигури достъп до най-добрите бизнес възможности и прилагането на най-добрите бизнес стратегии.

ЕКИП

Системата на ЕРА насърчава сътрудничеството между всички служители и различните ЕРА агенции. Отборният дух при нас е жив и съчетава желанието ни клиентите ни да бъдат щастливи и разбирането, че пътят към успеха е работата в екип.


ЕТАПИ НА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕРА

ПЪРВОНАЧАЛЕН КОНТАКТ

Ако все още не сме Ви открили, може да се свържете с нас чрез формата ни за запитване по-долу.

СРЕЩА

Ще се запознаем. Ще ви задаваме въпроси, ще попълните тест, за да можем да разберем повече за Вас и бизнес плановете Ви.

ПРЕДСТАВЯНЕ

На втората ни среща ще Ви разкажем с какво и как можем да Ви помогнем да развиете собствен ЕРА офис.

БИЗНЕС ПЛАН И ROI

Ще Ви предоставим информация и очаквания за Вашите потенциални финансови резултати, съобразени с Вашите възможности.

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЕРА ОФИС

Ще може да посетите един или повече ЕРА офиса в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Бургас или Поморие. Ще имате възможността да общувате с мениджърите и консултантите и да наблюдавате дейността им.

РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ФРАНЧАЙЗИНГ

Представяме Ви и обсъждаме условията по договора ни за партньорство. Знаем, че за Вас това е голяма крачка, а нашата цел е да вземете информирано решение.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРА

След подписване на договора за франчайзинг, започваме дейности по план за Вашето въвеждане и обучение по Единната Система на работа на ЕРА Недвижими имоти.


Екип на Франчайзинг

Ако искате да научите как да създадете Вашата EРA Агенция, попълнете тази форма и скоро ще се свържем с Вас
За контакт
телефон0888 258 394
имейлinfo@era.bg

адрес

Варна, 9000, ул. Моис Леви 28,
ет. 3, оф. 5

 

София, бул. Гоце Делчев 48,
ет.1, оф. 2